"Er is nog geen kabinet van Rutte geweest dat de doelstellingen heeft gehaald." In de nieuwste aflevering van StemTV is Jesse Klaver (GroenLinks) kritisch op het klimaatbeleid.

Het huidige klimaatakkoord is niet stevig genoeg, vindt Klaver. "En wat er in staat wordt niet gehaald. Ik denk dat er nog een stapje bovenop moet."

Belangrijkste thema voor jongeren

Het klimaat wordt door jongeren het meest genoemd als reden om tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen naar de stembus te gaan, bleek eerder uit onderzoek onder het EenVandaag Opiniepanel.

Hoog tijd dus voor Joost Vullings, Splinter Chabot, Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen om in de nieuwste aflevering van StemTV de klimaatplannen van de partijen te bespreken.

StemTV - aflevering 10
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.