Zes lijsttrekkers stonden gisteravond tegenover elkaar tijdens het EenVandaag Verkiezingsdebat vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Voor een extra aflevering van StemTV namen Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen een kijkje achter de schermen.

Ze kijken onder meer hoe de lijsttrekkers Lilianne Ploumen, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Wopke Hoekstra, Geert Wilders en Jesse Klaver zich voorbereiden op het debat. Worden er bijvoorbeeld oortjes gebruikt, zodat campagneteams de lijstrekkers nog wat kunnen influisteren tijdens het debat? En wat gebeurde er dat Pieter Jan Hagens het debat te vroeg afrondde?

StemTV - aflevering 13
info

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.