Van 42, naar 40, naar 38 zetels in 2 maanden tijd. In de peiling staat de VVD nog steeds torenhoog, maar er is een dalende trend. Mark Rutte maakt zich er als lijsttrekker totaal niet druk om, zegt hij in StemTV.

"Zorgen heb ik over het virus, over corona", zegt Rutte. Maar hij voegt er aan toe dat hij wel zin heeft om straks weer dingen in de campagne te mogen doen. Die campagne wordt vooral online gevoerd vanwege de coronacrisis. Ook daarover gaat het in de nieuwe aflevering van StemTV, met Joost Vullings, Splinter Chabot, Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen.

StemTV - aflevering 9
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.