EenVandaag blikt deze week terug op vroeger. Was toen alles beter?

En waar denken mensen aan als ze aan vroeger denken? Leden van het Eenvandaag Opiniepanel stuurden typerende beelden of herinneringen van vroeger in. Heb je ook foto's van vroeger die je graag wilt delen? Mail naar [email protected] 

Jules Tebbe: "Op mijn Tomos. Ik was 18 jaar in de tuin van mijn ouders in Breda." 

1970

"In 1970 werkte ik aan een scanner voor het maken van reproducties voor drukwerk. Dit is een analoge computer, het begin van het computertijdperk. Deze scanner kostte toen 350.000 gulden. Een scanner van €300 nu maakt een beter product!" schrijft Paul Berkhout. 

Ingestuurd door David Holdaway. 

Ingestuurd door Gerrit Reijnders: "Sinterklaasfeest in het theater." 

1980

Ingestuurd door Lies de Jonge.

Volgens Hans van Reijswoud was de Eend een iconische auto. "Met vier personen en de kampeerspullen naar Zuid-Frankrijk. Er waren vrijwel geen autoroutes en tolwegen."

Ingestuurd door Han Rijgersberg. 

"Werken op typmachines, enkel een vaste telefoon en een asbak op het bureau." Zo beschrijft Fons Wijers het kantoor in de jaren 80. 

KIJK & LEES OOK

KIJK & LEES OOK: 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.