Moeten we vuurwerk afsteken in het openbaar verbieden? Voel je meer voor vuurwerkvrije zones? Of hoeft er niets te veranderen? Geef nu je mening als lid van het EenVandaag Opiniepanel.

Nu het einde van het jaar nadert vragen we weer aan ons panel naar de toekomst van het afsteken van vuurwerk in ons land. Als lid van het Opiniepanel kan jij aan dat onderzoek meedoen. Meld je nu aan via deze pagina.

Vuurwerkvrij in opkomst

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat meer gemeenten gaan experimenteren met vuurwerkvrije zones. Den Haag deed dat vorig jaar al, en minstens twaalf grote gemeenten doen dat de aankomende jaarwisseling ook. Maar wat vind jij, is dit een goed idee?

Lees ook

info

Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 50.000 mensen uit alle delen van de bevolking en gespreid over het hele land. Wekelijks geven zij hun mening over actuele onderwerpen als politiek, economie, gezondheidszorg en criminaliteit. De uitslagen worden bekend gemaakt in de uitzendingen van EenVandaag en voorgelegd aan politici en beleidsmakers.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.