Het kabinet is demissionair en de bestrijding van de coronacrisis moet door. Maar ja, er komen ook verkiezingen aan. Welke partij je het ook vraagt, allemaal zullen ze ontkennen dat die verkiezingen een rol spelen bij de coronamaatregelen. Is dat ook zo?

In de vijfde aflevering van StemTV bespreken Splinter Chabot, Joost Vullings, Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen de afgelopen week in politiek Den Haag. De week van het debat over de toeslagenaffaire, de week dat Lilianne Ploumen werd voorgedragen als nieuwe PvdA-lijsttrekker en de week dat de avondklok er toch kwam. Opnieuw een extra lange aflevering vanuit Nieuwspoort.

StemTV 5
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.