De avondklok ging in en dat ging gepaard met fikse rellen door het hele land. Politiek Den Haag was eensgezind in de verontwaardiging erover. Verder begint de verkiezingsstrijd een beetje los te barsten, maar kunnen de verkiezingen wel doorgaan?

In deze nieuwe aflevering van StemTV gaat het natuurlijk over die avondklokrellen en de reactie van de politiek. Ook hebben Joost Vullings, Splinter Chabot, Marloes Lemsom en Vincent Rietbergen het over de vraag of de verkiezingen moeten worden uitgesteld. En de verkiezingsprogramma's? Die lijken best wel op elkaar.

StemTV - aflevering 6
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.