Er is al veel gedoe geweest over de artiesten die op zullen treden bij de inauguratie van Donald Trump. Veel bekende artiesten zeiden niet mee te willen werken en deze week werd bekend dat een Bruce Springsteen coverband, die op één van de feesten op zouden treden, er vanaf zien vanwege alle ophef. 

Reden voor de organisatie om andere officiële namen van optredende artiesten niet bekend te maken. Toch kwam er vandaag een naam naar buiten

Dat is meteen een opvallende naam, namelijk de 81-jarige Sam Moore. Sam Moore maakte jarenlang deel uit van het legenadrische duo Same & Dave. Zij zijn onder andere bekend van de hits “I’m a soul man” en “Hold on, I’m coming”.

Moore reageerde: "Als een Amerikaan ben ik vereerd om op te treden voor de president Donald Trump. Ik ben deelnemer geweest in de burgerrechtenbeweging en heb veel positieve veranderingen en vooruitgang gezien in de 81 jaar dat ik in dit prachtige land leef”.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.