Zo'n 150.000 Nederlandse consumenten hebben nog steeds geen schadevergoeding voor hun 'sjoemeldiesel'. Zo ook Paul. Maandag is er een rechtszaak over de auto's die veel milieuvriendelijker werden verkocht dan ze eigenlijk waren. De strijd duurt al 7 jaar.

reactie
clock 10-02-2023 13:53

We hebben Volkswagen om een reactie gevraagd op het verwijt dat het bedrijf de boel traineert en alles uit de kast haalt om een schadevergoeding te voorkomen. Daar gaat de autofabrikant niet op in.

Wel zegt Volkswagen schriftelijk: "Ons standpunt blijft ongewijzigd: klanten hebben geen schade geleden als gevolg van de dieselproblematiek. Klanten konden hun voertuig op elk moment veilig en zonder beperkingen gebruiken. Het oorspronkelijke defect is uiteindelijk door de software-update verholpen. Klachten in dit verband zijn wat ons betreft dan ook ongegrond."

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.