Hoe één vraag stellen tijdens een presidentsdebat je leven kan veranderen. Ken Bone weet er alles van. 

Nog steeds is de zwevende kiezer een internetheld en inmiddels kent Amerika z'n publiekslieveling al veel beter. Want hij zat in de ene na de andere talkshow. Bone moest zelfs zijn werk, bij een petrochemisch bedrijf, afzeggen om aan de vele interviewverzoeken te kunnen voldoen. Iedereen wilde weten waarom hij een rode trui aan had in plaats van een pak. Hij vertelde steeds eerlijk dat hij in een olijfgroen pak had willen komen, maar dat hij een paar kilo’s was aangekomen waardoor zijn broek bij het instappen in de auto uitscheurde.

Maar wie denkt dat Ken een simpele ziel is die als zwevende kiezer niks van politiek snapt, die heeft het mis. Want tussen alle grappigheden door had hij gisteren bij Jimmy Kimmel wel degelijk nog een boodschap. Hoewel hij op de hand was van Trump, neigt hij na het debat toch meer op Hillary te stemmen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.