Zangeres Lily Allen heeft veel bewondering gekregen voor de manier waarop zij een internettrol aanpakte. De trol confronteerde haar op Twitter met een foto van een optreden, waarop haar vagina te zien is. Met de tekst: 'Dit zal je altijd blijven achtervolgen!' Maar: Allen schaamt zich totaal niet voor haar geslachtsdeel en sloeg op briljante manier terug.

Op de foto zie je Allen, tijdens een concert, op een stoel zitten. Haar benen heeft zij een beetje wijd en als je dan onder haar rokje kijkt, zie je duidelijk haar vagina. De trol was waarschijnlijk op een andere reactie uit, maar wat deed Allen? Ze gaat zich niet zitten schamen in een hoekje, maar retweet de foto aan haar bijna zes miljoen volgers.

"Kijk naar mijn netjes getrimde vagina uit 2014, daar zijn drie mensen uitgekomen. #NoShame." De zangeres is hartstikke trots op haar vagina. Ze kreeg twee kinderen met haar ex en had vier jaar geleden een miskraam.

Van schaamte naar albumpromotie

De reactie van de zangeres oogst lof op Twitter:

Allen weet zelfs nog een voordeel te halen uit de situatie. De hashtag #NoShame slaat op haar nieuwe album, met de titel 'No Shame', dat op 8 juni uitkomt. In plaats van zich te schamen, gebruikt ze de tweet dus als promotie voor haar nieuwe album.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.