Honderden studenten, die vorig jaar hun diploma haalden bij Hogeschool InHolland, verkeren nog altijd in onzekerheid over de geldigheid van hun diploma.

Hogeschool InHolland kwam drie weken geleden opnieuw negatief in het nieuws. Uit een steekproef van de Onderwijsinspectie bleek dat bijna veertig procent van de studenten -die vorig jaar afstudeerden aan vier opleidingen bij InHolland- ten onrechte een diploma heeft gekregen. Bij het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) zijn honderden klachten binnengekomen. De ex-studenten verwijten Hogeschool InHolland dat er geen contact met hen is opgenomen. Ze weten nu niet wie wel en wie niet een HBO-onwaardig diploma heeft gekregen. Bovendien willen zij weten of ze hun diploma moeten inleveren.

De vier opleidingen zijn Bedrijfseconomie en Media en Entertainmentmanagement in Haarlem en Commerciële Economie en Vrijetijdsmanagement in Diemen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.