The holidays are coming! Wordt die tekst gezongen, dan weet je: het is de Coca Cola-kerstreclame. Veel mensen zijn er enorm aan gehecht. Dat het frisdrankmerk dit jaar besloot het nummer te remixen, valt dus niet bij iedereen in goede aarde.

Vertolker van de nieuwe versie is de Britse band Rak-Su, die bekend werd als de winnaar van 'The X Factor' in 2017. In de nieuwe reclame zien we de bandleden Kerst vieren. Als 'Holidays Are Coming' op televisie komt, rennen ze ernaar toe en barsten spontaan uit in een R&B-achtige, gebeatboxte versie van de klassieker.

'De magie is geruïneerd'

Daar is dus niet iedereen blij mee. De vrolijke aankondiging van hun nieuwe reclame bezorgde Coca Cola al snel een regen aan klachten in de comments. "Het updaten van dit nummer heeft de magie van Kerst geruïneerd", schrijft iemand.

Anderen zijn vooral negatief over de kwaliteit van de remix. "Dit is vreselijk. Ze hebben het nummer verpest."

 Ook de band zelf moet het in sommige tweets ontgelden. "Rak-Su: verpest de kerstreclame niet."

Komende vrijdag komt de volledige remix van het nummer officieel uit en kan deze worden gedownload of gestreamd. Het is dus afwachten of de nieuwe 'Holidays Are Coming' niet alsnóg een hit wordt. Al lijken de eerste reacties er niet op te wijzen...

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.