We hebben bij EénVandaag iets nieuws, onze eigen Universe op Netvibes, de eerste Nederlandstalige. Dat zal velen waarschijnlijk niets zeggen, maar als ik vertel dat je daar op eenvoudige wijze alles wat met EénVandaag te maken heeft kunt bijhouden wordt het al interessanter. Onder meer CBS News, CNN, Wired, L'Equipe, Forbes, Washington Post en Newsweek beschikken sinds kort ook over een Universe, en nu dus ook EénVandaag!

Uniek is de mogelijkheid om deze pagina zelf aan te passen, eigen nieuwsbronnen toe te voegen, of delen te gebruiken in je eigen Netvibes startpagina. Want dat is wat Netvibes eigenlijk is, een verzamelpagina met inhoud die je zelf kan bepalen zodat je niet iedere dag weer diezelfde tientallen websites hoeft af te struinen.

Op de EénVandaag Universe staat alle content van de EénVandaag website handig gegroepeerd. De laatste uitzending is er te bekijken, en alle content van de EénVandaag website is in een oogopslag te toegankelijk. Door te klikken op een interessante onderdeel wordt je direct doorgestuurd naar de goede locatie op de EénVandaag website. Bezoek snel het EénVandaag Universe of kijk op de website van Netvibes voor meer informatie.