Ze zijn rijk, gezond en goed opgeleid: de nieuwe generatie ouderen. Nooit eerder leefden er zoveel 55-plussers in ons land. Nu ruim 4 miljoen, in 2030 is dat opgelopen tot 6 miljoen. Bejaard mag je ze niet noemen, want de nieuwe generatie ouderen voelt zich jong. Rijk zijn ze ook en dat maakt ze een interessante doelgroep, bijvoorbeeld voor de woningmarkt.

De 4 miljoen 55-plussers in ons land behoren tot de rijkste generatie ooit. Velen voelen er niets voor om hun oude dag in een bejaardenhuis of seniorenflat te slijten. In EénVandaag aandacht voor een ondernemer die luxe woningen ontwikkelt speciaal voor de oudere van morgen. Grote balkons, vloerverwarming en een centraal stofzuigersysteem moet deze groep welgestelde ouderen lekker maken voor een comfortabele, actieve en zorgeloze oude dag.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.