Vanavond het wonderbaarlijke verhaal van turnster Imke Glas, één van de toptalenten van Nederland. In oktober kwam zij tijdens een training zeer ongelukkig ten val en liep een volledige dwarslaesie op. Artsen gaven haar geen enkele kans om ooit nog uit haar rolstoel te komen. Maar de dertienjarige turnster deed het onmogelijke: tegen beter weten in presteerde zij het om toch weer zelfstandig te gaan lopen. Onlangs deed ze zelfs al weer de eerste oefeningen in de turnzaal.

Medici staan voor een compleet raadsel, en de ouders van Imke vragen zich inmiddels af waar Imke allemaal nog toe in staat is. Verslaggever Odette Joosten van RTV Noord Holland volgde de turnster gedurende een half jaar na haar ongeluk en maakte voor EénVandaag een uniek document van wat gerust een wonder genoemd mag worden.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.