Er verschijnen veel tweets over Melania Trump, want veel mensen weten het na het zien van een paar foto’s, een filmpje en een gifje zeker: ze wordt mishandeld door Trump of is op z’n minst doodongelukkig. Reden voor ze om dit te denken is hoe Trump met haar omgaat.

Zo wachtte hij niet op haar toen ze bij Barack en Michelle Obama arriveerden en leek hij haar bij elke ontmoeting te negeren. Er wordt één gifje heel vaak gedeeld waarin Trump zich naar achteren draait, waar een stralend lachende Melania staat, maar zodra hij zich weer naar voren draait verdwijnt die glimlach plots van haar gezicht.

Sommigen stelden dat het truckage was; dat het achterstevoren is afgespeeld, maar als je hetzelfde moment vanaf een andere hoek ziet, dan klopt het beeld wel. Trump draait zich alleen niet om naar Melania, maar naar zijn zoontje Barron, die door een speech heen zit te praten. Behalve de glimlach van Melania verdwijnt ook de glimlach van zijn dochter Ivanka Trump als donderslag bij heldere hemel.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.