Al wekenlang worden er foto’s en video’s van Melania Trump gedeeld waarop mensen menen te kunnen zien dat ze het niet zo naar haar zin heeft. En ze hebben gelijk, als we een artikel in de US Weekly moeten geloven. Zij spraken mensen uit de omgeving van Melania, onder wie familie, en concluderen dat ze aan het worstelen is met haar rol van First Lady.

‘Dit was niet haar droom, maar die van Donald’, zegt een vriend van de familie, stylist Philip Bloch. Sinds de inauguratie zou Melania zich vooral verbergen voor alle fotografen en media in haar appartement in de Trump Tower op de Fifth Avenue in New York. En ze zal niet van plan zijn daar snel verandering in aan te brengen.

Volgens bronnen die US Weekly sprak, heeft het team van de President haar gesmeekt naar Washington te komen om Trump een PR boost te geven, door een rondleiding te geven in het Witte Huis voor de pers, of een fotosessie. Maar ze wil er niks van weten. 

Volgens de bronnen van het weekblad zou Melania er veel moeite mee hebben hoe de pers over haar bericht. Haar rechtszaak tegen de Daily Mail, dat berichtte dat Melania vroeger als escort zou hebben gewerkt, is daar een voorbeeld van. Maar ook alle Latenight shows waarin ze wordt uitgelachen en waarin haar Sloveense accent wordt nagedaan zouden haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.