Ruzie op een markt in Amstelveen tussen twee marktkoopmannen, oorzaak: The King of Rock & Roll Elvis Presley. Een van de marktkoopmannen kan het namelijk niet uitstaan dat een collega marktkoopman zó een grote fan van Elvis is dat hij alles luidkeels meezingt.

Het gaat om marktverkoper John Prast, ook wel Elvis Presley genoemd. Hij zingt inderdaad alle nummers van zijn grote held hardop mee en volgens hem vinden de klanten dat leuk. Ze vragen er zelfs om als de muziek nog niet aanstaat. Tot grote irritatie van een andere marktkoopman die achter zijn rug om een klacht heeft ingediend. En dat zet kwaad bloed.

John is nu een handtekeningenactie gestart om steunbetuigingen binnen te krijgen. Met de klagende marktkoopman wil hij niet in gesprek laat hij een verslaggeefster van de Lokale Omroep Amstelveen weten.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.