Elvis zou dit jaar 80 jaar zijn geworden. Er wordt beweerd dat uit onderzoek is gebleken dat het DNA afgenomen van het lijk van Elvis Aaron Presley niet correspondeert met dat van The King. Elvis zou ook regelmatig opduiken in de buurt van Graceland. 

Waar of niet waar, een Elvis-Is-Niet-Dood-Gelovige of niet, het is moeilijk afscheid nemen van The King of Rock ’n Roll. Gelukkig kan iedereen zijn hart ophalen aan deze muziekvoorstelling “Elvis never left the building” ..een hommage, waarin Frédérique Spigt en Annet Malherbe hits zingen van 'The King' met een vierkoppige band. EenVandaag is erbij.

Radio EenVandaag: Ik neem je mee

Verslaggever Mischa Blok neemt zanger Helmut Lotti - grote Elvis Presley-fan en kenner - mee naar de try-out in Helmond. De muzikale carrière van Helmut Lotti ging van start toen hij Elvis Presley imiteerde bij de Soundmixshow in 1989. Wat vindt hij van deze ode aan The King?

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.