De politie in Miami wil een concert van Beyoncé boycotten. De chef van de politiebond vindt het not done dat de zangeres tijdens haar optreden in de Super Bowl-finale sympathiseerde met de gewelddadige groep Black Panthers.

"Het feit dat Beyoncé Amerikanen uit elkaar wil drijven door de Black Panthers te promoten en een anti-politieboodschap te verspreiden laten zien dat ze weinig respect heeft voor de politie", schrijft Javier Ortiz.

De zangeres verwijst in haar nieuwste videoclip 'Formation' ook naar de dood van Michael Brown in Ferguson, die zou zijn neergeschoten terwijl hij zijn handen in de lucht had om zich over te geven. "Ik daag Beyoncé uit om het rapport te lezen over zijn dood. Hand up, don't shoot is gebouwd op leugens."

De politiechef spreekt de hoop uit dat andere politieorganisaties in het land ook de concerten van Beyoncé gaan boycotten. En niet zonder succes, want inmiddels heeft de politie in Tampa laten weten niet mee te willen werken aan het concert van Beyoncé in hun stad. Een sheriff in Tenesssee maakt het wel heel bont, hij geeft Beyoncé de schuld van een schietpartij in zijn huis.