Een opvallend interview met een buurtvader zorgt voor ophef. Hij zou de derde overvaller van de fatale overval in Deurne kennen, maar geeft hem niet aan. 

De buurtvader lijkt de verdachte zo in bescherming te nemen. 'We moeten het zeker weten, gissen heeft geen zin.' 

Ook denkt hij dat de jongen momenteel door een 'hel' gaat. 'Hij is met twee maten op pad gegaan en heeft er nu twee minder. Ik gun de derde dader rust.'

Erwin Kroll en Philip Freriks komen terug!

Sommigen hielden er van, anderen vonden het tenenkrommend: de 1-2-tjes tussen nieuwslezer Philip Freriks en weerman Erwin Kroll...

Goed nieuws voor de liefhebbers; ze komen deze zomer samen terug op de buis! In het nieuwe programma Mooi weertje, uitgezonden door Omroep Max.  

Even een opfrissertje hoe dit duo ook alweer bezig was op TV: 

Dronken jongen wordt wakker in parachutesprong

Weleens raar wakker geworden omdat je niet wist waar je was? Het kan altijd erger. Een vriendengroep haalde een stunt uit met hun jarige vriend. Hij had zoveel gedronken dat hij helemaal out was, dus konden ze alles met hem doen zonder dat hij het merkte. 

En dat deden ze dan ook. Ze hesen hem in een overall, zetten hem in een vliegtuig, klikten hem vast aan een parachutist en gooiden hem uit een vliegtuig. Tijdens de vrije val wordt hij wakker... en uiteraard werd alles gefilmd: 

Bush schilderde gewoon googleplaatjes na

De hele week gaat het al over de schilderkunsten van George W. Bush. Hij heeft schilderijen die hij maakte van wereldleiders tentoongesteld, maar niet iedereen is te spreken over zijn artistieke kwaliteiten. 

Het ziet er nogal... kinderlijk uit. Schilderen op nummer, dat werk. Maar nu blijkt vandaag ook nog eens dat hij gewoon op google plaatjes heeft gezocht van de wereldleiders, en die heeft nageschilderd.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.