Frankrijk stemde extreem, zoals bekend, extreemrechts, anti-europa, anti-moslim, anti-buitenlander en antisemitisch. Veel Fransen, maar niet heel Frankrijk. De andere driekwart wil wat kwijt en dat doet men via een website en de sociale media: 

http://deareuropewearesorry.eu/

Maar via Twitter gaat het natuurlijk duizend keer harder dan via zo'n ouderwetse website… Iedereen is nu aan iedereen zijn excuses aan het aanbieden voor alles.

Namens de hele Verenigde Staten biedt Ian Harrington zijn excuses aan aan Europa:

Bejaardenseks

Gisteravond werd een documentaire uitgezonden op Nederland 2, bij de VPRO, gemaakt door Menna Meijer. "69: liefde seks senior".  

Vooral de openhartigheid van de 80 plussers oogstte veel waardering. 

Kijk hier de documentaire terug: www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1421180

DE  BIPS van Kate.

De Royal Ass.

De reet van Kate.

Alleen op internet, niet in de Engelse kranten, die beginnen er niet aan: het Duitse blad Bild plaatste een foto op haar website van Kate Middelton, de aanstaande Engelse koningin, net uit een heli gestapt tijdens het bezoek van het kroonprinselijk paar aan Australië, haar rokje waait op. 

De angst bij Engelse kranten om privézaken met betrekking tot het Koningshuis te publiceren zit er goed in, maar op het web gelden andere regels. 

AB FAB!

LAAT ALLES UIT JE HANDEN VALLEN! Pak de wodka, de champagne, de botox en een pak sigaretten, Patsy en Eddy komen met een nieuwe film...

@Ferrifrump is de naam van Jennifer Saunders op Twitter.

Al jaren zit ie in de pijplijn, kwam er maar niet toe. Ze heeft last van een ernstige vorm van procrastinatie: ziekelijk uitstelgedrag. 

Toch is de film er, eind volgend jaar. Kerst 2015 dus. Hoe kan dat? 'Hypnotherapie to help her overcome her procrastination.' 

Morgan Freeman

Sommige mensen hebben een stem waar je U tegen zegt. Ben je gezegend met gouden stembanden dan is je kostje gekocht, zeker als je in Amerika woont. Eén van de beroemdste stemmen is die van acteur Morgan Freeman. Als een filmregisseur iemand zoekt voor de stem van God neemt ie Morgan Freeman, als ie hem kan betalen.

Ook een serie over het ontstaan van het universum wordt uiteraard door Morgan Freeman ingesproken en gepresenteerd. Die reeks programma's onder de titel 'Into the wormhole' wordt uitgezonden op Discovery Channel en is mateloos populair, mede dankzij Freeman, inderdaad als een soort God vertellend.

Vannacht, gisteravond  Amerikaanse tijd, werd dit fragmentje tienduizenden keren gedeeld: Freeman reageerde zelf ook

Het was een ouwe tweet van de man, klopt, maar wel toepasselijk.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.