De roerige politieke week wordt afgesloten in het Politiek Café van Radio EenVandaag in Den Haag. Was het aftreden van Ard van der Steur onvermijdelijk en wie debatteerde het sterkst? Dit zijn vragen die vandaag in Café Schlemmer gesteld zullen worden.

Luister hier naar het tweede uur van de radio-uitzending vanuit Den Haag.

Politiek commentator Kees Boonman beschouwt de politieke week en zal praten over het Teevendeal-debat met VNL-Kamerlid Louis Bontes en directeur van het Nederlands debat instituut Roderik van Grieken. 

Ook de enige vrouwelijke lijsttrekker deze verkiezingen is te gast in het Politiek Café. Moet Marianne Thieme knokken op meerdere fronten? Hoe ga je daarmee om? En ziet Marianne Thieme het als een missie om de vrouwelijke kiezer aan zich te binden?

Minister van Infrastructuur en Milieu Sharon Dijksma spreekt over het klimaat en haar partij de PvdA.

En hoe moeten we het leiderschap van Mark Rutte beoordelen? John van Meriënboer laat zijn licht schijnen als onderzoeker voor het centrum van de politieke geschiedenis. 

Muziek is er ook, van JW Roy.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.