Als je naar een echt restaurant gaat verwacht je niet dat je daar voedsel voorgeschoteld krijgt van een fastfoodketen. Toch is dat precies wat er gebeurde bij een restaurant in Long Beach, Californië. In 'Sweet Dixie Kitchen' zag een klant hoe er twee dozen van fastfoodketen Popeye's het restaurant binnen werden gedragen. Popeye's is een Amerikaanse fastfoodketen gespecialiseerd in gefrituurde kip.

De klant dacht eerst nog dat de maaltijden voor het pauzerende personeel waren, maar zag even later tot zijn grote verbazing kip en een wafel op zijn bord dat overduidelijk van het fastfoodrestaurant kwam. Bij navraag bevestigde de bediening dat het gerecht van de lokale Popeye’s kwam. In plaats van een paar dollar kostte het in het restaurant 12,95. Nadat de klant klaagde dat hij dit absurd vond, kreeg hij korting, meldt People

Na een klacht op een recensiesite reageerde de eigenaar van het restaurant dat ze er trots op zijn dat ze de Spicey Tenders van Popeyes serveren: “The best fried chicken anywhere and from New Orleans.” 

Het restaurant adverterteert sinds hun opening in 2013 dat ze local food serveren. En ja, linksom of rechtsom, maaltijden van een lokaal fastfoodrestaurant vallen daar natuurlijk ook onder.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.