Op het internet is het een bekende uitspraak: 'Kill it with fire!' Het is een bekende uitdrukking als iemand een plaatje post van een eng dier of mens. Een man uit Redding, gelegen in de Amerikaanse staat Californië, wilde een grote harige spin uit zijn woning wegjagen en besloot deze term ter harte te nemen. Hij stak het beest in de fik met een gasbrander.

Alleen: de spin zocht vlug en al brandend een veilig heenkomen en stak zo het hele huis in de fik. Eerst het matras, toen de gordijnen en toen moest de brandweer komen. 

Gek genoeg is het niet de eerste keer dat iemand een spin in de brand steekt die vervolgens zijn of haar huis doet afbranden. In juli vorig jaar gebeurde precies hetzelfde in Tucson, Arizona. Kill it with fire, leuk voor internetgrappen, maar don’t try this at home. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.