De politie in Californië staat voor een groot raadsel nadat ze op straat een naakte vrouw aantroffen die beweert dat ze een zeemeermin is. 

De vrouw liep eergisteren om 3 uur ’s nachts op straat in de stad Fresno. Ze was naakt, had natte haren en verklaarde alleen dat ze Joanna heet en dat ze als zeemeermin uit een meer in de buurt was komen lopen. De politie stelde vast dat ze aan beide voeten zwemvliezen tussen de tenen heeft. Op alle vragen beantwoordt ze alleen met "ik weet het niet".

Agenten omschrijven het gedrag van de vrouw als "bizar". De politie heeft nu een foto van de vrouw verspreid in de hoop dat iemand haar herkent. Inmiddels is er een vermoeden om wie het gaat, maar er wordt nog gewacht op de resultaten van verder onderzoek voordat haar identiteit met 100% zekerheid kan worden vastgesteld.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.