Het NEE tegen het verdrag met Oekraïne dreunt hard door in Den Haag. Het NEE-kamp viert feest, het JA-kamp is chagrijnig en ministers moeten overal uitleggen hoe het zover heeft kunnen komen. Ronald van Raak, SP-Tweede Kamerlid is te gast. Hij is blij met de uitkomst en weet ook al hoe het nu verder moet. 

En dat allemaal terwijl in de Tweede Kamer het tweede deel van het debat met minister Van der Steur over de aanslagen in Brussel plaatsvindt. Een debat dat tam is begonnen maar waarvan de uitkomst nog altijd onzeker is. Onze politiek commentator Kees Boonman over wat er in het debat op het spel staat en hoe de uitslag van het referendum in Den Haag is aangekomen. Ook een interview met PvdA-minister Koenders van Buitenlandse Zaken en een reactie van oud VVD-leider Hans Wiegel.

hieronder staat het volledige interview met minister Koenders.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.