Kanye West is weer het mikpunt van spot en hoon op Twitter. Ditmaal vanwege een foto die de artiest zelf op Twitter zette. Daarop laat hij zien naar de artiest Sufjan Stevens te luisteren op YouTube.

Maar hij vergeet even dat er nog wat andere tabbladen openstaan. Op 1 van die tabbladen staat Pirate Bay open, de site waar illegaal muziek is te downloaden. En dat is opvallend, want vorige week nog, heeft Kanye West een rechtszaak aangespannen tegen de site omdat zijn album, die alleen exclusief via Tidal te verkrijgen is, erop te downloaden was.

Nu kan het natuurlijk zijn dat Kanye de hele dag zit te F-5-en om te kijken of zijn album erop staat, maar veel twitteraars verdenken hem ervan zelf ook gewoon stiekem muziek te downloaden via Pirate Bay. Sowieso… een liedje van Sufjan Stevens op YouTube luisteren ipv downloaden via iTunes zodat de artiest er nog wat aan heeft….. Bovendien stond op ene ander tabblad het programma Media Downloader open… waarmee je YouTube filmpjes kunt downloaden. Kanye maakt zichzelf en zijn boodschap niet bepaald geloofwaardig zo…

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.