Artiest Dotan hield Twitter aardig bezig, gisteravond en vannact. Hij zat in een vliegtuig, met WiFi, onderweg terug van een reeks optredens in de VS. Naast hem zat een meisje naar zijn hele album te luisteren, zonder enkel benul dat zij naast de artiest in kwestie zat. Dit tot groot vermaak van de Twittergemeenschap, die Dotan urenlang van de situatie in de lucht op de hoogte hield.

Het meisje had ondertussen niets door, en raakte zelfs in gesprek met Dotan en liet hem zijn eigen muziek horen. Of ie het wat vond was de vraag: ‘Hmm’ het antwoord van Dotan. Niet iedereen geloofde de zanger echter; hij kreeg meerdere beschuldigingen dat hij gewoon het nieuws wilde halen.

Er zijn wel meerdere anekdotes te geven van beroemde artiesten die niet herkend worden. Bekijk hieronder het voorbeeld één van de grootste levende violisten ter wereld, Joshua Bell. Hij staat, totaal genegeerd door duizenden en duizenden reizigers in de de culturele hoofdstad van de VS. Daar haalde hij maar een paar dollar op, terwijl hij ’s avonds in de concertzaal staat voor een gage van naar schatting 45 duizend dollar.