NEW YORK - Is het al breaking news op CNN? Onderbreken de zenders hun programma's al voor het nieuws over Joran? Amerika gaat natuurlijk helemaal door het lint nu hij heeft bekend? Ik word de hele dag overstelpt met dit soort vragen. Het antwoord is simpel: nee. Amerika keek gisteren massaal naar de Super Bowl, het televisie-event van het jaar. Joran kwam slechts in bijzinnen voorbij.

Aangezien het morgen Super Tuesday is, de dag dat in meer dan twintig staten republikeinen en democraten gaan stemmen, is het nieuws vandaag ook nog vrij lauw over Joran. Daar gaat overigens vanavond verandering in komen. ABC, een van de grote netwerken, zendt vanavond een anderhalf uur durende special uit van het programma 20/20. Zij hebben de zaak vanaf het begin gevolgd.

Het wordt een EXCLUSIVE uitzending met daarin een interview met Patrick van der Eem en de hele ochtend wordt er al verlekkerd naar uitgekeken. Hier is de link naar wat ze vanavond gaan doen.

Het staat inmiddels ook in het rijtje laatse nieuws bij CNN. Met als kop boven het verhaal: Suspect says Holloway's body dumped 'like an old rag'

De grote kranten zijn wat voorzichtiger: De USA Today houdt nog een slag om de arm met de kop: Footage CLAIMS to solve Aruba case. Ofwel: dat moeten we nog maar eens zien. En de New York Times en de tabloids hebben iets anders aan hun hoofd vanochtend: de New York Giants wonnen in een spectaculaire laatste minuut de Super Bowl.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.