Vanavond is het weer zover: het Televizierring Gala. Natuurlijk is daarvoor weer flink campagne gevoerd, om zo de laatste stemmen nog binnen te slepen.

Het programma Zondag met Lubach voerde de afgelopen weken nadrukkelijk campagne om Erik de Vogel, slechterik Ludo Sanders in de soap Goede Tijden Slechte Tijden, aan een nominatie te helpen voor de Zilveren Televizier-Ster Acteur

GTST-actrice Caroline de Bruijn, Janine in GTST, vond die campagne voeren nog niet genoeg en heeft nu een ludiek GTST achtige video gemaakt. Hierin is te zien is hoe ze met hulp van een legertje maffiatypes presentator Arjen Lubach heeft gekidnapt.

Of de vele campagnes hun uitwerking hebben gehad, is vanavond dus te zien. Zelf is Lubach voor zijn programma Zondag met Lubach ook genomineerd. Hij knokt voor de belangrijkste prijs van de avond: de Ring voor het beste programma. Hij neemt het op tegen De Beste Zangers en Expeditie Robinson.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.