Het is bijna december en dat betekent dat alle bekende kerstfilms weer voorbij zullen komen op televisie. Absolute topper is elk jaar 'Home Alone', en daarom was de ster uit die film, Macaulay Culkin, deze week te gast bij Jimmy Fallon.

De inmiddels 38-jarige Culkin werd natuurlijk gevraagd of hij óók ieder jaar naar zijn eigen film kijkt. Want als wíj er al verveeld door zijn, hoe zal dat dan wel niet met de toenmalige kindster zijn?

Hij geeft toe de film af en toe nog wel eens te kijken, en dan vooral als er weer eens een nieuwe vriendin in zijn leven is die graag wil Netflix en chillen.

Uit de goot

De acteur raakte na zijn grote successen van 'Home Alone' 1 en 2 verslaafd aan drugs en was jarenlang depressief. In 2017 klom hij uit het dal en werd hij volgens Amerikaanse media een graag geziene hunk. Screen Rant publiceerde gisteren een video over het turbelente leven van Culkin.

Overigens was de acteur vooral bij Fallon om een nieuwe lifestyle website te pluggen die hij heeft. Daarvoor is hij ook een PR-stunt gestart, hij wil graag zijn tweede geboortenaam veranderen. Fans van de website mogen kiezen welke tweede naam het wordt.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.