Ruim vijftig jaar heeft hij met gekke hoedjes en petjes op het toneel gestaan. Maar pas dit jaar wordt hij ontdekt als presentator van het populaire bakprogramma Heel Holland Bakt en als serieus acteur in een nieuwe dramaserie. Hij staat daarnaast ook nog op het toneel in het stuk The Sunshine Boys. Heeft één van Neerlands grootste komieken zijn alpinopet ingeruild?

Van Duin zit al vijftig jaar in het vak en heeft zich bewezen als veelzijdig entertainer. Als komiek heeft hij op het toneel en op televisie veel lachers op de hand weten te krijgen, maar het afgelopen jaar neemt Van Duin meer serieuze taken op zich. Hij lijkt hiermee een nieuwe weg in te slaan. 

In EenVandaag een interview met André van Duin. We blikken terug op het afgelopen jaar en staan stil bij zijn indrukwekkende oeuvre. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.