Een excuusfilmpje van Hans Teeuwen wordt veel gedeeld op Facebook. De cabaretier is daarin geïnspireerd door de excuusvideo, die zanger Dotan plaatste. In die video bood hij excuses aan voor het feit dat nepaccounts valse verhalen en reacties namens hem verspreidden.

Hans Teeuwen biedt nu, net als Dotan gekleed in een zwart shirt en voor een witte muur, dus ook excuses aan. Op zijn geheel eigen wijze:

In het 'excuus' van Teeuwen blijkt dat hij niet zo'n fan was van het eerdere exuus van Dotan. "Er ligt ook al een excuusvideo klaar om me te verontschuldigen voor de onoprechtheid van deze video", zegt Teeuwen dan ook. "Ik ben bang dat ik de rest van mijn leven bezig zal zijn om mijn excuses aan te bieden."

De parodie is inmiddels al bijna 100.000 keer bekeken, en heeft daarmee al de views van de originele video van Dotan gepasseerd.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.