Flink wat ophef over een grap van Giel Beelen bij Radio Veronica. Hij had zanger Tim Knol te gast. Hij maakte zich een tijd gelede erg druk om een grap die bij Radio 538 was uitgehaald met zangeres Maan. Tijdens een optreden van haar verscheen er een streaker in de studio, waar ze erg van schrok. Tim Knol twitterde daarop zijn woede over die actie omdat volgens hem artiesten afhankelijk zijn van radioprogramma's.

Beelen vond die reactie van Tim Knol niet terecht, omdat Maan en 538-dj Frank Dane wel vaker grappen met elkaar uithaalden.

KIJK & LEES OOK:

Tim Knol boos om stripper

Volgens Beelen mocht Knol "blij zijn dat hij nu hier staat", omdat hij ook "onderdeel van het circus is". Daarom had hij een verrassing voor Tim. Terwjl hij stond te zingen kwam er een stripper de studio binnen. Daar had de zanger absoluut geen zin in.

Giel Beelen aangepakt op Twitter

Het incident heeft er wel voor gezorgd dat Giel Beelen 'trending topic' is op Twitter. Veel mensen spreken schande van de grap, maar ook van Beelens reactie op Tim Knol. Nadat de zanger wegliep, ging Beelen achter hem aan en beschuldigde hém van kinderachtig gedrag.

Radio Veronica heeft NU.nl inmiddels laten weten dat de twee uiteindelijk goed uit elkaar zijn gegaan. "Het was voor ons ook een verrassing, maar Giel staat nu eenmaal bekend om zijn spraakmakende manier van radiomaken en deze grap sluit daar op aan. Gelukkig hebben Tim en Giel het achteraf uitgepraat en staan ze weer op goede voet met elkaar."​ Knol zegt op Facebook verder niet over het incident te willen zeggen.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.