Hoe pak je problemen aan binnen een politieke partij? Farid Azarkan van DENK heeft een tip voor Thierry Baudet. Ook DENK kreeg te maken met een diepe crisis, maar lijkt die nu aardig te boven.

In een bomvolle tweede aflevering van StemTV verder een reactie van coronaminister Hugo de Jonge op de kritiek die hij kreeg in de aflevering van vorige week, bespreken Joost Vullings, Vincent Rietbergen en Marloes Lemsom opnieuw de problemen bij Forum voor Democratie en gaat het over campagnevoeren en stemmen in coronatijd.

StemTV - aflevering 2
info

StemTV

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen presenteert EenVandaag StemTV. Een wekelijkse vlog op het YouTube-kanaal van EenVandaag met onder anderen Joost Vullings, Vincent Rietbergen, Marloes Lemsom en Splinter Chabot. Abonneer je op ons kanaal om geen aflevering te missen.

Lees ook

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.