2015 loopt op z'n einde. In de serie ‘Bestemming Bereikt’ blikken we terug met bekende mensen die een bijzonder jaar achter de rug hebben. Wat hebben ze het afgelopen jaar bereikt? Welke successen hebben zij behaald? En wat was hun grootste nieuwsmoment?

Vandaag spreekt EenVandaag met theater- en televisieproducent Robin de Levita. Hij produceerde ruim honderd televisieprogramma’s voor Endemol en won Tony Awards voor musicals als ‘Into the woods’ en de ‘Titanic’.

In EenVandaag blikken we met De Levita terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin hij het einde aankondigde van het toneelstuk ‘Anne’. Voor het stuk liet hij speciaal een theater in Amsterdam bouwen. Ook spreken we heb over de productie van ‘Soldaat van Oranje’, de langst lopende Nederlandse musical ooit met maar liefst 1,8 miljoen bezoekers.

Daarnaast kondigde Levita een nieuwe productie voor het theater in Amsterdam aan. Met deze musical, Sky genaamd, komt hij met een vernieuwend theaterconcept waarin 3D-technieken gebruikt worden. 

Begin dit jaar sprak Radio EenVandaag De Levita over onder andere het toneelstuk ‘Anne’. Beluister hieronder het fragment.