Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit de realityseries 'Oh Oh Cherso' en 'Barbies Bruiloft', is vanmorgen na een 112-melding met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Haagse blondine zou volgens Den Haag FM een zelfmoordpoging hebben gedaan en de situatie zou ernstig zijn.

Al enige tijd ging het niet zo goed met Samantha. Zo gaf ze twee maanden geleden in interviews aan zich misbruikt en uitgebuit te voelen door RTL en productiemaatschappij Warner Bros. Haar relatie met mede-realityster Michael eindigde, ze verbrak het contact met haar oude manager en ze moest noodgedwongen verhuizen en voortaan leven van een bijstandsuitkering. 

Volgens haar voormalige manager kwam ze in ‘een vrije val’ terecht en had hij haar familie gewaarschuwd dat ze mentale bijstand nodig had. Die heeft ze voor zover hij weet echter nooit gekregen omdat ze dit zelf niet wilde. De situatie van Barbie zou inmiddels stabiel zijn, laat hij de media weten.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.