EenVandaag maakt deze zomer een 'Zomerstop' bij gasten die een bijzonder jaar achter de rug hebben. We kijken met hen terug, bespreken het nieuws, staan stil en kijken vooruit. Met vandaag: Sanne Vogel.

Ze brak begin dit jaar door als regisseur van de film Hartenstraat. Met dit debuut dat ze met een minimaal budget maar met een grote cast maakte, trok ze in een week meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop.   

Actrice én schrijfster

Sanne is dertig jaar en is naast regisseur ook actrice en schrijfster. Ze stond vanaf haar achttiende bijna ieder jaar op de Parade. Samen met haar broer produceerde ze verschillende producties met hun gezelschap van de Vogelfabriek. Daarnaast speelde in verschillende films en series, zo speelde ze in Verliefd op Ibiza, was ze de jonge Annie in de serie Annie M.G en deed in 2010 mee aan Wie is de Mol? Ook heeft ze al verschillende prijzen gewonnen. 

Achter deze regisseur, actrice en schrijfster gaat een indrukwekkend en emotioneel familieverhaal schuil. 

Trailer Hartenstraat

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.