Het is vaak een bijzonder moment: Amerikaanse supersterren die voor een sportwedstrijd het Amerikaanse volkslied zingen. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen toen de eer nu ging naar zangeres Fergie, onder meer bekend van The Black Eyed Peas. Zij bracht 'The Star-Spangled Banner' ten gehore voorafgaand aan de NBA All-Stars wedstrijd afgelopen zaterdag. Maar haar versie werd niet door iedereen gewaardeerd.

De zangeres vertolkte het volkslied haar geheel eigen manier, met jazzy invloeden en een paar gewaagde uithalen. Online kwamen er veel reacties, en zelfs de basketballers moesten lachen om deze ongewone versie van hun volkslied.

Op social media reageerden mensen ook verbaasd. Iemand twittert: “Fergie zong alsof ze in een auto zat die steeds scherpe bochten maakte”. En andere noemen het ‘de slechtste vertolking van het volkslied ooit”. Wat vind jij? 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.