Een bijzonder blonde blunder van een 25-jarige Amerikaanse gaat viral. Toen zij een autoverzekering wilde afsluiten vroeg de verzekeringsmaatschappij haar om een foto van de voor- en achterkant. Alyssa Stringfellow uit Arkansas bedacht zich geen moment en stuurde keurig de foto’s in. Alleen waren dat geen foto’s van haar auto, maar van zichzelf.

Een bijzonder blonde blunder van een 25-jarige Amerikaanse gaat viral. Toen zij een autoverzekering wilde afsluiten vroeg de verzekeringsmaatschappij haar om een foto van de voor- en achterkant. Alyssa Stringfellow uit Arkansas bedacht zich geen moment en stuurde keurig de foto’s in. Alleen waren dat geen foto’s van haar auto, maar van haar eigen voor- en achterkant. 

Alyssa was zich dagenlang van geen kwaad bewust. Totdat ze een mail kreeg van het verzekeringsbedrijf: "Dankjewel voor de foto's. Klein detail: wij hebben foto's nodig, maar dan van je auto." Toen ze het bericht las, kreeg ze er een rood hoofd van, vertelt ze op Facebook. "Hoe gênant is dit! Het is mijn grootste blondmoment ooit". 

Ze heeft wel even getwijfeld of ze haar blunder wel op Facebook moest delen. "Ik heb het er een dag lang met mijn vrienden over gehad. Moet ik dit op Facebook zetten? Ik heb besloten om het toch maar te doen. Hopelijk kunnen mensen erom lachen." 

En dat kunnen ze want haar verhaal is inmiddels internationaal opgepikt. Grote nieuwsorganisaties als de BBC, Metro en Daily Star schrijven over haar fout. En ook in Spanje, Turkije, Ierland en Engeland weten mensen nu wie Alyssa Stringfellow is. 

Of ze nog wat extra korting voor de moeite heeft gekregen op haar autoverzekering is niet bekend.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.