De SGP heeft vandaag hun campagne tegen overspel afgetrapt. Dit als tegenactie voor reclameborden vóór overspel. Bij EenVandaag maakten ze de posters bekend die op grote billboards in het land komen te hangen. De slogan is: ‘Overspel, een spel met alleen maar verliezers’. 

De campagne heeft 80.000 euro gekost en dat hele bedrag is bijeengebracht d.m.v. crowdfunding. Volgens de SGP kregen ze veel steun voor de campagne en niet alleen uit SGP hoek, maar uit alle lagen van de bevolking en van diverse politieke voorkeuren.

Op Twitter vindt men de campagne vooral lachwekkend. Omdat men niet denkt dat ook maar íemand met overspel zal stoppen door deze posters.

Peter Loyen ziet een soort monopoly-bord voor zich met allemaal naakte gereformeerden eromheen

Leon van Wijk slaat geen beurt over

En Rianne Meijer wil weten of ’die SGP’ers overspel met de hele familie’ doen. ‘PERVERS. BAH’.

Kattenfilmpjes zijn goed voor je gezondheid

Voel jij je schuldig over de vele uren tijd die je steekt in het kijken naar kattenfilmpjes op internet? Hoeft niet! Want het blijkt hartstikke gezond voor je te zijn. Dat blijkt uit een net gepubliceerde studie in het blad ‘Computers in Human Behavior’.

De emotionele bijwerking van het kijken naar kattenvideo’s helpt mensen om daarna moeilijke taken beter te volbrengen. Dat zegt onderzoekster Jessica Gall Myrick van de Indiana University. Zij ondervroeg 70000 mensen over hun kattenvideo kijkgewoontes. 36% daarvan omschrijft zichzelf als kattenliefhebber en 60% als liefhebber van zowel katten als honden. Het overgrote deel van de deelnemers blijkt meer energie en positiviteit te voelen na het kijken van een kattenfilmpje. En het plezier dat het kijken naar de video’s ze geeft, weegt voor hen veel zwaarder dan het schuldgevoel tijd te hebben weggegooid.

Kattenvideo’s zijn verreweg de populairste filmpjes op YouTube, Facebook en Buzzfeed.

Arnold Schwarzenegger laat mensen schrikken

Filmster en voormalig gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger heft mensen laten scrhikken door als wassen pop in Madame Tussauds te gaan staan.

De 67-jarige acteur werkte mee aan de stunt voor het goede doel en maakt zo reclame voor een actie die hij op poten zette voor de organisatie 'After School Stars'. Als je een klein bedrag betaalt om deel te nemen aan een wedstrijd, maak je kans op een unieke avond met Schwarzenegger. Dan neemt 'The Terminator’ je mee naar de première van zijn nieuwste film Terminator Genisys, en mag je met hem naar de afterparty.