NRC geeft in een engelstalig artikel op hun website tips aan Britse journalisten hoe ze moeten dealen met Louis van Gaal. Want sinds de aanstelling van Van Gaal als coach van Manchester United hebben ze aan de andere kant van het kanaal al gemerkt dat hij anders is dan andere coaches.

Vandaar een aantal tips van NRC-journalist Peter Zantingh hoe ze hem het beste kunnen interviewen. Een greep uit de tips:

- Wees voorbereid op elke mogelijke stemming

- Begin je interview neutraal (geef vooral geen mening)

- Zeg nooit je naam, want dat onthoud hij en zal hij tegen je gebruiken

- Wees voorbereid op Engelse woorden waarvan je niet wist dat ze bestonden (ze bestaan ook niet)

Saoedi-Arabië boycot Nederland: 'Wilders moet zijn mond houden'  

Hevige discussies naar aanleiding van de boycot van Nederlandse bedrijven door Saoedi-Arabië. Aanleiding hiervoor is de stickeractie van Geert Wilders waarop de vlag van Saoedi-Arabië wordt gepersifleerd.

De originele Arabische, islamitische tekst is vervangen door: 'de islam is een leugen. Mohammed is een boef. De Koran is gif'. Je kon de sticker gratis bij hem bestellen. 

Veel mensen vinden dat Geert Wilders veel te ver is gegaan met deze 'provocerende actie' en houden hem dan ook verantwoordelijk voor deze boycot. Volgens anderen (waaronder uiteraard Wilders zelf) bewijst deze boycot van Saoedi-Arabië het gelijk van Wilders, namelijk dat Saoedi-Arabië 'een vreselijke dictatuur is' waar vrijheid van meningsuiting niet bestaat:

Wilders twittert zelf (heel poëtisch):