Het heeft even geduurd, maar Hillary Clinton heeft het licht gezien. Ze gaat eindelijk volledig door het stof vanwege haar emailgebruik ten tijde van haar ministerschap. 

Ze geeft nu toe dat ze twee emailadressen had moeten gebruiken, 1 voor persoonlijke zaken en 1 voor haar werk op het Ministerie. Ze zegt dat het ‘een fout’ van haar was dat niet te doen. Ze biedt haar excuses aan en neemt de volle verantwoordelijkheid op zich, schrijft ze op haar facebookpagina

Ze voegt er echter wel aan toe dat wat ze deed op dat moment niet tegen de regels was, zoals sommigen nu suggereren. Iedereen wist van haar privé emailgebruik en ze heeft nooit staatsgeheimen via de persoonlijke mail gecommuniceerd.

Om dat aan te tonen werkt ze nu volledig mee door alle emails openbaar te maken en mee te werken aan een openbaar verhoor van het zogeheten Benghazi Comité later deze maand.

Familie Bouterse laat het net zo breed hangen als de Kardashians?

Een foto van een shoppende dochter en vrouw van Dési Bouterse gaat viral in Suriname en ook binnen de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Een video van zijn zoon, die zijn luxe leventje laat zien, is hetzelfde lot beschoren.

Dit heeft alles te maken met de pas ingevoerde ‘solidariteitsheffing’, schrijft Quote. Deze heffing op water, benzine en diesel, zorgt ervoor dat veel mensen in Suriname de broekriem aan moeten halen. De heffing is ingevoerd als gevolg van de daling van bepaalde grondstofprijzen die voor Suriname de grootste bron van inkomsten zijn.

Veel mensen in Suriname trekken het echter slecht dat zij ineens meer aan de overheid moeten betalen, terwijl de familie Bouterse een zichtbaar luxe leventje leidt alsof er niks aan de hand is. De dochter en tweede vrouw van Bouterse waren luxe aan het shoppen in Parijs en vlogen daarna door naar Ibiza. En op de video van de zoon zijn luxe auto’s en jetski’s te zien.

Vrouw zegt 30 keer vagina in de rechtszaal

 Een video van een getuige-deskundige in een Amerikaanse rechtszaal wordt veel gedeeld. Niet omdat het nu zo interessant is wat ze zegt, maar vooral om 1 woord dat ze opvallend vaak (meer dan 30 keer) in de mond neemt. ‘Vagina’. Ze zegt het op een geheel eigen wijze en een montage van al die uitspraken achter elkaar gaat dan ook viral.

Dit meisje zegt heel veel domme dingen in 1 video

Nog een video die viral gaat is deze van een Amerikaans meisje. Ze vertelt over een keer dat ze aan het chatten was met een jongen uit Engeland. En dat er een ‘taalbarrière’ was. Want ze wilde een computerspelletje kopen en die jongen wilde die ook kopen maar vond het zo duur. En toen vroeg ze hoeveel het kostte en daar ging het mis.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.