Na elk schandaal lijkt ons vertrouwen in banken verder te dalen. Deze week werd bekend dat er weer twee miljard extra te lenen is voor het MKB, maar toch lijkt de bank een steeds minder logische plek om aan te kloppen als je op zoek bent naar een lening.

Maar wat dan? In Radio EenVandaag een thema-uur over dit onderwerp. Wat zijn de financieringsvormen van de toekomst, waar kun je als ondernemer het beste aankloppen als de bank weigert? En wat zijn goede investeringen voor ons spaargeld? We praten erover met verschillende partijen. 

Aan tafel zitten financieel-economisch journalist en schrijver Roel Jansen, crowdfunding expert Gijsbert Koren van advies- en onderzoeksbureau Douw&Koren, Elwin Groenevelt, directeur van Qredits en ondernemer en investeerder Henk Keilman. Daarnaast gaan we langs in Amsterdam bij ondernemer Laura Estévez van lunchroom DopHert.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.