Het meest aangeklikte filmpje op Youtube aller tijden is 'Despacito', de megahit van de Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi. De teller staat, na nog maar zeven maanden tijd, al op meer dan 3,3 miljard keer bekeken op de videowebsite. Er zijn al veel parodieën en covers gemaakt van het latin nummer, maar de nieuwste versie van de grootste knaller aller tijden is vandaag een van de meest gedeelde filmpjes op het web. 

De makers van de Amerikaanse versie van Sesamstraat veranderden 'Despacito' in 'El Patito', wat 'rubber eendje' betekent. En dat rubber eendje is natuurlijk de beste vriend van pop Ernie. Bert is er ondertussen erg chagrijnig over, maar Ernie kan er geen genoeg van krijgen.

Het clipje wordt veel bekeken, nog lang geen drie miljard keer, maar toch: een hit is het wel! En nog een keer dan, ter vergelijking met de Sesamstraatversie: het origineel van Despacito. Al heeft die de views dus niet meer nodig.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.