In het Spaanse Nerja en Frigiliana werd gisteravond door de Nederlanders groots feest gevierd. De terugkeer van de verdwaalde Mary-Anne Goossens, die achttien dagen in de wildernis wist te overleven, is voor het dorp een ongelofelijke opluchting. Vanuit Nerja een reportage met de personen die Mary-Anne spraken vlak na de redding en met de Nederlanders die in verschillende groepen druk gezocht hebben naar de Nederlandse vrouw.

De 48-jarige Limburgse verdwaalde tijdens een wandeling, waarbij ze de weg kwijtraakte. In plaats van zich om te draaien en terug te keren, ging ze op zoek naar een volgend dorp. Toen ze dat niet vond, zocht ze een plek bij een rivier, waar ze op hulp besloot te wachten. Die kwam woensdagochtend, toen drie wandelaars haar vonden en de hulpdiensten inseinden. Goossens was sinds 17 juni vermist. Er werd een grote zoekactie op touw gezet. De politie ging lang uit van een misdrijf.

Opluchting in Spanje na terugkeer Mary-Anne

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.