Radio EenVandaag komt vandaag met een speciale nieuwjaarsuitzending vanuit VondelCS in Amsterdam. Kom gezellig langs! Publiek is tussen 14.00 uur en 16.30 uur van harte welkom in VondelCS. 

We blikken vooruit op het komende jaar. Hoe zal de vluchtelingencrisis zich verder ontwikkelen? Wie wordt de nieuwe president van Amerika? Komen we de economische crisis in 2016 nu echt helemaal te boven? En hoe belangrijk vinden we het komend sportjaar nog nu Nederland niet meedoet aan het Europees Kampioenschap voetbal?

Deze en andere onderwerpen worden besproken met onze gasten aan tafel, zoals Mart Smeets, Mathieu Segers, Willem Post, Amba Zeggen en Lammert de Bruin. Maar ook de mening van de Nederlanders staat centraal. Gijs Rademaker maakt de nieuwste uitslagen van het EenVandaag Opiniepanel bekend. Verder is er de hele middag muziek van JW Roy. De presentatie is in handen van Suzanne Bosman.

 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.