Altijd al eens bij een radio-uitzending van EenVandaag willen zijn? Dat kan elke vrijdag in Amsterdam! Morgen bent u van harte welkom op onze live-locatie: het VondelCS in het Vondelpark. 

Met komende vrijdag:

- Komen er in Nederland missverkiezingen voor kinderen? In Amerika populair, maar ook omstreden. We praten erover met Miss Universe Nederland: Kim Kötter. 

- Op 1 januari vertrekken honderd Nederlandse politieagenten naar Balkh in Noord-Afghanistan. Lotte van Elp woonde jarenlang in de provincie en weet precies wat hen te wachten staat. 

- Elke vrijdag presenteert het EenVandaag Opiniepanel een onderzoek. Deze week: jeugdwerkloosheid. 1 op de 7 jongeren is werkloos. Wat kunnen zij daar zelf aan doen? En wat kan ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk eraan doen? Sterk zit bij ons aan tafel net als opiniepanelleden Anne en Roséanne en natuurlijk de presentator van het Opiniepanel Gijs Rademaker. 

- Politiek Den Haag maakt zich op voor de belangrijkste dag van het jaar: Prinsjesdag. Welke belangrijke kwesties staan er op de agenda?  Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij. 

En natuurlijk is er live-muziek: Jamaicaanse muziek uit de jaren '60 en '70 van The Upsessions: